Blogtalent gezocht!

MWNW.nl is op zoek naar getalenteerde schrijvers die meer willen doen dan alleen in het lokale sufferdje voor de vijf lezende dorpelingen een ANP bericht overschrijven dat al een week oud is. Wij zoeken mensen die op eigen houtje gers nieuws weten te vinden en daar bemmende stukken van kunnen brouwen. Je politieke voorkeur of levenswijze mag geen reden zijn om je ervan te weerhouden om iets in te sturen. Wij geloven immers niet dat één richting de bepalende is.

Jij vindt dat je kan schrijven en wij zullen je laten weten of dat ook echt zo is. Wat wij heel erg belangrijk vinden is betrokkenheid bij het reilen en zeilen van en voor de site. Bij MWNW mogen schrijven is namelijk meer dan een stukje aanleveren om vervolgens weer terug in je grot te kruipen. Wij als redactie verwachten dat je meedenkt in de visie en koers die we willen gaan varen en reeds aan het varen zijn, want ook jouw mening telt daarin. Het mag vanzelfsprekend zijn dat je goed weet om te gaan met opbouwende kritiek.

Denk je dat jij de ballen of eierstokken hebt om de nieuwe aanwinst te kunnen zijn binnen ons team stuur dan zo snel mogelijk een heersend stuk in (richtlijn: 200 á 500 woorden) waarmee je ons weet te overtuigen. Op gebruik van de ik-vorm staat de doodstraf trouwens. Kom op, keyboardhooligan. Zet hem op.