Huisregels

DE 11 MWNW-GEBODEN

Wil je reageren op het nieuws dat wij elke dag brengen? Leuk! Maar dan wel volgens onze regels. MWNW is ons blog. Daar zijn we trots op. Het is hier goed toeven en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we een aantal regeltjes opgesteld. Lees en doe er je voordeel mee. Het niet naleven van deze regels kan een tijdelijke en in het ergste geval een permanente ban opleveren.

 1. Denk na voordat je iets post.
 2. Denk nog een keer na voordat je iets post. Check op spelfouten. Veel spelfouten doen pijn aan onze taalgevoelige ogen en kunnen een ban opleveren.
 3. Racisme = ban. Doen we hier niet aan.
 4. Persoonsgegevens posten = ban. We zijn geen telefoonboek.
 5. MWNW neemt geen enkele verantwoording voor uitspraken die door bezoekers in de comments worden gedaan.
 6. We maken MWNW voor ons vermaak. Ook voor het uwe, maar voornamelijk voor onszelf. Een beetje kritiek mag best, maar volcontinu zeuren levert een ban op. Dan ga je maar naar Joop.
 7. Bedreigingen, opruiend taalgebruik… Doen we ook niet aan. Discussiëren is prima, maar wel op fatsoenlijk niveau. Als je een discussie niet op argumenten kan winnen gaan we niet lopen schelden. Het is hier geen tokkie-town.
 8. Spamhoeren mogen ook wegblijven. Uiteraard mag je links posten, maar wel relevant en vooral beperkt. Spammen levert een permaban op.
 9. Trollen wordt ook niet op prijs gesteld.
 10. Een comment hoeft maar één keer geplaatst te worden. Als je comment niet direct verschijnt, druk dan even op F5 (CTRL/F5, CMD/R) of heb even geduld. Veel herhalingen leveren een ban op wegens te dom om te reageren.
 11. Denk nóg een keer na voordat je iets post. Dat geldt zeker voor jou, Evert.

Heb je een (perma)ban gekregen en wil je er van af? Mail ons met je argumenten en wie weet kunnen we je weer toelaten. We zijn omkoopbaar, maar bedenk: de regels kunnen te allen tijde door de redactie worden aangepast. Resistance is futile en wij hebben altijd gelijk. Punt.